maandag 5 december 2011

Druk?

Bloggers die gedurende een maand niets posten, komen daarna meestal met de booschap dat het misschien wel rustig is op hun blog, maar dat hun echte leven druk, druk, druk is. Tot vóór één week geleden was mijn leven eigenlijk niet druk. Ik had geen stressvolle dagen op het werk, had niet veel sociale verplichtingen of sprak zelfs niet echt met veel mensen af. Meer nog, ik genoot in november van een weekje vakantie met beste vriendin L., in New York. Ja, New York!
'Waarom blog jij daar dan niet over?', vraagt u zich nu misschien af. Tja, geen idee. Omdat ik er ten eerste niet van overtuigd ben dat er ook maar iemand op mijn geschrijf zit te wachten en ten tweede omdat ik er geen zin in had en er daardoor niet de juiste woorden voor vond. Mijn naaimachine stond in november ook maar te verstoffen en het huis(houden) verging hetzelfde lot.

Sinds een week wordt het wél druk, heb ik wél stressvolle dagen op het werk en spreek ik met heel wat mensen af op mijn vrije momenten. Van die vrije momenten geniet ik ten volle, maar het zijn die stressvolle dagen op het werk die in mij de drang opwekken om eens heel luid te gillen of heel hard te huilen. Of die twee gecombineerd. Ik zou hier op mijn blog de juiste woorden willen vinden om die drang met gevatte omschrijvingen de nek om te wringen en alles van me af te schrijven. Maar er komen geen woorden, er komt ook geen gegil en er komt geen gehuil. Er komt niets, alleen een onsamenhangend en cryptisch blogbericht.

Daar zal u het voorlopig mee moeten doen...

4 opmerkingen:

 1. Hoi Evi,
  Jouw secret santa's verwenpakket is veilig en wel thuis geraakt! Je maakt me er enorm blij mee! En dat boek in het Frans nog wel! Hartelijk bedankt ervoor!
  Tot snel en tot lees elkaars blog!
  Lieve groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Evi,

  Je Sesa cadeau stond vandaag even aan je deur maar de koerier was zo onvriendelijk het pak terug aan afzender te bezorgen toen er niemand open deed. Ik probeer het morgen nog een keertje via de post. Hopelijk raakt het nog voor vrijdagavond aan je deur!
  Je geduld zal beloond worden!

  Je Secret Santa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nathalie: Ik hoop dat je er ten volle van zal kunnen genieten! :-) Ik blijf zeker je blog nog lezen! Leuk je 'te leren kennen'.


  @ Secret Santa: Spannend! Vreemd dat de koerier terug is vertrokken, want mijn vriend is een hele dag thuis geweest... Of misschien kwam de koerier net toen hij naar de winkel was. Bedankt voor je berichtje en ik wacht in spanning af! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De hulp Santa's hadden je adres verkeer overgeschreven (vandaar de problemen gisteren) maar dat zou ondertussen allemaal opgelost moeten zijn want de hulpsanta moest vandaag in Antwerpen zijn ... hopelijk heeft hij zich niet vergist van deur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen