maandag 16 juli 2012

Klein broertje


Normaal gezien kan ik mijn koopgedrag niet zo lang uitstellen. Als ik zeker weet (of soms ook niet zeker weet) dat ik iets wil, MOET ik het meteen kopen. Er is dan geen plaats voor rationaliteit of ik-zal-er-eens-een-nachtje-over-slapen, alleen zo'n gevoel van 'hebben, hebben, hebben' dat ik zelfs lichamelijk voel opborrelen. Het is geen schone eigenschap, die kapitalistische, materialistische en egoïstische koopdrang van mij. Daar ben ik me van bewust. Niettemin bezit ik ze, dus kan ik er maar beter voor uitkomen.
Dit gezegd zijnde ben ik behoorlijk trots op mezelf dat ik zo lang heb gewacht met het kopen van een overlock. Ik praat daar al over sinds vorige zomer en liet mij soms vanuit het niets de zin 'ik wil een overlock!' ontvallen. (Degenen die zich toen zorgen om mij maakten, dat was voor niets nodig...denk ik...)

Die overlock heb ik ondertussen al enkele weken, maar hij en ik hadden eerst wat quality time samen nodig voordat ik hem met de wereld wou delen. Mijn naaimachine heeft er dus een klein broertje bij (Brother 4234D)! Nu ja, klein...


De resultaten van onze quality time zal ik binnenkort wel eens laten zien. En ja, die boekenkast daar vanachter zal ik ook wel eens opruimen, beloofd...

En wat doet Mimi terwijl ik T-shirtjes en rokjes maak? Mijn goede wasmand inpalmen tiens...





2 opmerkingen:

  1. Hallo
    Tevreden van je Brother overlock? Ik zou mij ook graag eentje kopen maar er zijn er zoveel op de markt... en kan moeilijk kiezen! :-)
    Een aanrader of net niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Ik ben eigenlijk heel tevreden van mijn overlock! Hij is nog betaalbaar vergeleken met andere overlocks op de markt, maar de kwaliteit is niet minder. Brother is echt wel een goed merk, en erg gebruiksvriendelijk. Een overlock opspannen is niet zo eenvoudig, maar bij een Brother staat dat allemaal goed aangeduid en ik heb altijd een perfect stiksel. Het enige minpuntje is misschien dat hij veel lawaai maakt bij het overlocken, maar misschien is dat gewoon iets dat eigen is aan een overlock? :-) Succes met de zoektocht en de aankoop. :-)

    BeantwoordenVerwijderen