maandag 14 april 2014

Lunch@Caravan

Het is al een tijdje geleden dat ik ging lunchen met vriendin Z. en onze respectievelijke baby's. Eind maart om wat preciezer te zijn. Blog en baby gaan nu eenmaal niet altijd even vlot samen, zeker niet als laatstgenoemde baby er terug een gewoonte van heeft gemaakt om overdag in mijn armen in slaap te vallen (en nergens anders). Soft als ik ben geworden laat ik dat allemaal maar toe, want dat is eigenlijk best gezellig, zo series kijken met een slapende baby op de arm...

Maar goed, op een zomerse middag eind maart keek ik eens geen series en ging ik lunchen met Z. en haar zoontje, dat ongeveer even oud is als Emil, in Caravan aan Park Spoor Noord. Ik had een lekkere boterham met garnaalsla, die ik tussen twee huilbuien van Emil snel naar binnen speelde. Als mama leer je dat namelijk, om snel te eten... In de Caravan kan je zowel ontbijten (in het weekend), lunchen als dineren of een picknickmand bestellen om in het park van dejeuner-sur-l'herbe te gaan doen. Het is daar ook heel gezellig ingericht. Kijk zelf maar!








Emil was wel een beetje boos... :-)

2 opmerkingen:

  1. Ik wil daar eigenlijk ook al lang gaan eten, maar wij belanden meestal aan de overkant (ZUM) of in de Cargo in Park Spoor Noord. Misschien toch nog eens een poging wagen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn boterham was in ieder geval lekker en de kaart zag er verder ook goed uit... Dus idd maar eens proberen! :-D

      Verwijderen