dinsdag 4 januari 2011

10 in 2011

Zoals dat gaat aan het begin van een nieuw jaar, worden er al eens goede voornemens genomen. Daar doe ik zelf liever niet aan mee. Ik ben niet iemand die zich daar makkelijk aan zou kunnen houden en bovendien heb ik geen slechte gewoontes waar ik dringend vanaf moet raken. Hoewel het lief liever zou hebben dat ik mijn gebruikte papieren zakdoekjes niet zomaar overal zou laten rondslingeren.
Hij heeft wel een punt. Dat is behoorlijk onhygiënisch. Dus misschien maak ik daar (met enige tegenzin) dan wel mijn goed voornemen van.

Waar ik echter dan weer wél met plezier aan participeer is dit! Een mooi initiatief dat ons, creatieve bloggers (waar ik mezelf zomaar schaamteloos toe durf te rekenen. Wat een lef!), het goede voornemen oplegt om in 2011 lekker creatief te blijven zijn en dat met iedereen te delen. Meerbepaald: maak 10 creatieve dingen in 2011 en breng daar verslag van uit!

Dus doen we dat gewoon zeker!

Wat er allemaal op mijn verlanglijstje voor 2011 staat, moet u zelf maar lezen op deze blog. En breng gerust een bezoekje aan mijn mede-bloggers!Geen opmerkingen:

Een reactie posten